Skip to main content

Referenssit

Luotettavaa yhteistyötä jo yli 40 vuoden ajan robottiautomaation parissa. Klikkaa logoa ja lue lisää

Trafotek on tehnyt Pulmekin kanssa yli 30 vuoden ajan. Pulmekin suunnittelemat ja valmistamat levynleikkauskoneet ovat tärkeä osa tuotantoamme tehtaissamme Suomessa, Virossa ja Brasiliassa.

AQ Trafotek

Pulmekin kehittämä ja valmistama FlapFeeder -jäysteenpoistojärjetelmä on ollut käytössämme vuosien ajan. Sen avulla monitahoisten reikien jäysteenpoisto onnistuu vaivatta. Hiomanauhan pituutta säätämällä FlapFeederiä voi soveltaa moneen eri tehtävään ja se vaatii vähän huoltoa automaattisen nauhanvaihdon ansiosta.

Sandvik Mining and Construction

Olemme tehneet Pulmekin kanssa yhteistyötä lähes 40 vuoden ajan. Arvostamme Pulmekin innovatiivista suunnitteluotetta ja kekseliäitä ratkaisuja. Olemme yhdessä suunnitelleet ja valmistaneet kaikkea raskaan teollisuuden lineaariradoista tarttujiin ja robottisoluihin.

MTC Flextek

Lue lisää Pulmekin ja Piilosetin yhteistyöstä täältä:
HTTPS://FINNSUSP.FI/IDEASTA-TUOTTEEKSI-PIILOSET-BIODROP-MD-SPRAY/”

Piiloset Oy

Olemme käyttäneet Pulmekin FlapFeederiä jäysteenpoistoon jo viidentoista vuoden ajan ja koneet yhä toimivat hyvin. Vaikeiden muotojen jäysteenpoisto onnistuu FlapFeederillä hyvin.

AGCO Power

FlapFeeder -jäysteenpoistosysteemi robotille on ollut tärkeä osa viimeistelyprosessiamme jo kymmenen vuoden ajan. FlapFeederimme on kustomoitu käyttöömme sopiviksi ja toimivat hyvin osana tuotantoa nopeuttaen jäysteenpoistoa ja viimeistelyä.

Mapromec